Άλλη μία μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό με τον Σιλβέν Φρανσίσκο και οι εξελίξεις τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Ο Γάλλος γκαρντ ήταν ήδη επί ελληνικού εδάφους, καθώς βρισκόταν στη Μύκονο για τις διακοπές του, αλλά από τη στιγμή που έκλεισε το deal με τους «πράσινους» θα βρεθεί στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» απόψε κιόλας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Διαβάστε επίσης...
Έτσι, σειρά θα πάρουν την Πέμπτη (30/7) οι ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί εν συνεχεία η ένταξή του στο ρόστερ του «τριφυλλιού», για να ικανοποιηθεί και η επιθυμία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ πρώτης γραμμής.
Ο Φρανσίσκο, λοιπόν, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη γαλλική παροικία που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό, συναντώντας τους Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Ματίας Λεσόρ και Μουσταφά Φαλ κι ενώ συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο