Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φαίνεται πως έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Αμερικανού γκαρντ. Μετά την απόρριψη της τελευταίας πρότασής της, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, η Ντουμπάι BC έκανε γνωστό πως δεν προτίθεται να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά.

Έτσι, ο Γουόκαπ αναμένεται κανονικά να δώσει το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου.

Διάψευση Ολυμπιακού για Ουόκαπ!

Ο 33χρονος γκαρντ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους», με απολαβές που ανέρχονται σε 1,15 εκατ. ευρώ. Στο πλάνο της ΚΑΕ παραμένει η έναρξη συζητήσεων μαζί του για επέκταση της συνεργασίας, ωστόσο όχι με τα οικονομικά δεδομένα που του προσέφερε η Ντουμπάι BC.

Η ομάδα των ΗΑΕ είχε προσφέρει στον Γουόκαπ συμβόλαιο ύψους 3 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια, όμως η πρόταση δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως ο Αμερικανός θα συνεχίσει κανονικά στον Πειραιά.