Δεν πείθεται με τίποτα ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αφήσει τον Τόμας Γουόκαπ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντουμπάι ΒC.
Σύμφωνα και με τον Ματέο Αντρεάνι, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης αρνήθηκαν την πιο πρόσφατη πρόταση των Αράβων, η οποία περιείχε και έμψυχο αντάλλαγμα.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, με σχετική ανάρτηση στο Χ, υποστήριξε ότι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έριξε στο τραπέζι μια προσφορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων συν τον 32χρονο σμολ φόργουορντ Τζάστιν Άντερσον, ωστόσο και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» είπαν «όχι», δείχνοντας ότι επιμένουν στα λεφτά που έχουν ζητήσει από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να αποδεσμεύσουν τον Γουόκαπ.
Οι Πειραιώτες έχουν θέσει τιμή πώλησης τα 3 εκατ. ευρώ, δεν φαίνεται ότι αυτά τα χρήματα θα τα δώσει η Ντουμπάι και ο 33χρονος πλέι μέικερ -που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 με τον Ολυμπιακό- θα πρέπει να δώσει κανονικά το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Olympiacos rejected Dubai's latest offer for Thomas Walkup.
A very significant offer ($1 million) and Justin Anderson. pic.twitter.com/gGEkpg8Qox — Matteo Andreani (@matty_vanpersie) August 9, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο