Οι προσθήκες των Σιλβέν Φρανσίσκο και Μπαντιό έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά το γκρουπ των γκαρντ, μαζί με τους Κώστα Σλούκα, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν.
Η αποχώρηση του Τι Τζέι Σορτς άφησε ένα κενό, καθώς ο Αμερικανός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις που υπήρχαν από εκείνον.
Διαβάστε επίσης...
Η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμη πιο σημαντική λόγω της ηλικίας των Σλούκα και Γκραντ, οι οποίοι στα 36 και 34 χρόνια αντίστοιχα χρειάζονται διαχείριση σε μια σεζόν με μεγάλο αριθμό αγώνων.
Ο νέος αέρας με Μπαντιό και Φρανσίσκο!
Φρανσίσκο και Μπαντιό μπορούν να προσφέρουν σημαντικές ανάσες, μειώνοντας το φορτίο των δύο έμπειρων γκαρντ και διατηρώντας υψηλή την ποιότητα της περιφέρειας.
Πέρυσι, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, με τον τραυματισμό του Σλούκα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν να αναδεικνύει την έλλειψη αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης. Φέτος, ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο