Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ είχε μπει και η Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία είχε εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, αναζητώντας έναν παίκτη με εμπειρία, δημιουργία και σημαντική συνεισφορά στην άμυνα. Μάλιστα, το όνομα του Γουόκαπ είχε απασχολήσει τον ισραηλινό Τύπο ήδη από τις αρχές Ιουλίου, χωρίς όμως το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε συμφωνία.
Τα λεφτά θα παίξουν σημαντικό ρόλο!
Καθοριστικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε το οικονομικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να παραχωρήσει εύκολα τον παίκτη και φέρεται να ζητά buyout που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ - Η Χάποελ δεν θέλησε να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην προχωρήσει.
Διαβάστε επίσης...
Την ίδια στιγμή, η πρόταση της Ντουμπάι προς τον Γουόκαπ είναι ιδιαίτερα υψηλή, καθώς προβλέπει απολαβές περίπου 3 εκατ. ευρώ ετησίως - Η συγκεκριμένη προοπτική παραμένει η πιο ελκυστική για τον παίκτη, με το buyout που απαιτεί ο Ολυμπιακός να αποτελεί το βασικό εμπόδιο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο