Η απόλυτη ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα σε Τόμας Γουόκαπ και Ολυμπιακό είναι γεγονός μετά τη μονομερή καταγγελία του συμβολαίου από πλευράς του έμπειρου γκαρντ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης διεμήνυσαν ότι θα κινηθούν νομικά για να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους και όπως όλα δείχνουν τη λύση θα δώσει το ΒΑΤ (Basketball Arbitral Tribunal), που εδρεύει στη Γενεύη και αποτελεί το ανεξάρτητο δικαστήριο της FIBA.
Διαβάστε επίσης...
Το εν λόγω δικαστήριο στοχεύει στο να επιλύονται γρήγορα και δίκαια οι οικονομικές διαφορές που προκύπτουν μεταξύ ομάδων, παικτών, προπονητών και αθλητικών μάνατζερ, έχοντας παρέμβει στο παρελθόν σε περιπτώσεις με καλαθοσφαιριστές που δεν είχαν buy out στα συμβόλαιά τους.
Το BAT δηλαδή όριζε το ποσό που θα έπαιρνε η ομάδα με βάση το συμβόλαιο του παίκτη, συνεπώς θα είναι αυτό που θα βγάλει την ετυμηγορία για τα χρήματα που θα πρέπει να λάβουν ως αποζημίωση οι «ερυθρόλευκοι» για την αποζημίωση του Γουόκαπ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο