Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο φιλικό τουρνουά του Ηρακλείου.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν θα ταξιδέψουν στην κρητική πόλη ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και γι’ αυτό, άλλωστε, δεν έπαιξε στη σπουδαία νίκη της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027.

Λαρεντζάκης και Παπανικολάου
InTime

Σε ό,τι αφορά τον Λαρεντζάκη, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ημέρες για τους Πειραιώτες, μια και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι Πειραιώτες, ως γνωστόν, έχουν πάρει τον Νίκο Πλώτα για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ και ο Λαρεντζάκης -εκτός απροόπτου- θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για μια νέα θητεία στην Ένωση.

Ο Λαρεντζάκης
InTime