Οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις σήκωσαν... αρκετή σκόνη, με τον Λιθουανό άσο να μιλά για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και τη συνύπαρξή του με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Γκριγκόνις αναφέρθηκε στον Τούρκο τεχνικό, τονίζοντας ότι κανείς παίκτης δεν είχε σχέση μαζί του, εξαιτίας της επιλογής του Αταμάν να παίρνει απόσταση από τους αθλητές του.

«Θα ήθελα να μου βρείτε έστω έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του. Αποστασιοποιείται πλήρως από τους παίκτες. Αυτή είναι η στάση που επιλέγει να κρατά. Δεν υπάρχει καθόλου επικοινωνία», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Λιθουανού παίκτη της Ζαλγκίρις, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα λεγόμενά του, αφού σχολίασε πως γνωρίζει αρκετούς παίκτες, που διατηρούν στενή σχέση με τον Εργκίν Αταμάν.

«Πάμε πάλι! Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είναι ο μοναδικός! Κατάφερα να βρω πολλούς από αυτούς με τρόπαια EuroLeague στα σπίτια τους», έγραψε ο γνωστός ατζέντης.