Σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τραπέζι της μπασκετικής οικογένειας του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συγκεντρώνει όλα τα μέλη της ομάδας λίγο πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο, στο σταφ και στα υπόλοιπα μέλη του οργανισμού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους φέρει όλους μαζί πριν η προετοιμασία μπει στην τελική ευθεία και αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μήνυμα ενότητας πριν από τη νέα σεζόν

Η βραδιά είχε έντονο οικογενειακό χαρακτήρα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μακριά από το παρκέ και την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Άλλωστε, με μία απαιτητική χρονιά να βρίσκεται μπροστά τους και τις προσδοκίες να παραμένουν υψηλές, στο «πράσινο» στρατόπεδο θέλουν όλα τα κομμάτια του οργανισμού να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε κάποια στιγμή τον λόγο και απευθύνθηκε στην ομάδα, ξεκινώντας την ομιλία του με χιουμοριστική διάθεση.

«Αν ξεκινούσα να μιλάω γαλλικά, όλοι θα καταλάβαιναν», ανέφερε αρχικά, προτού ευχηθεί στους παρευρισκόμενους «ευτυχία, αγάπη, υγεία. Όλα τα καλύτερα».

Τραπέζι συσπείρωσης από Γιαννακόπουλο – Η ατάκα για το «μεγάλο τρόπαιο»!

Η ιδιαίτερη αναφορά και το «μεγάλο τρόπαιο»

Ξεχωριστή ήταν και η αναφορά του στο μέρος όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση. Ο Γιαννακόπουλος εξήγησε πως η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου δεν ήταν τυχαία, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για όσους βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

«Διαλέξαμε αυτό το μέρος. Τα άτομα που βρίσκονται εδώ τρία χρόνια καταλαβαίνουν τη σημασία αυτού του μέρους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και το φινάλε της τοποθέτησής του περιείχε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα για τις φιλοδοξίες με τις οποίες μπαίνει ο Παναθηναϊκός στη νέα σεζόν: «Εύχομαι το τέλος της σεζόν να μας βρει με το μεγάλο τρόπαιο».

Μία ατάκα που έδωσε το στίγμα των υψηλών στόχων που υπάρχουν και φέτος στους Πράσινους. Το τραπέζι αποτέλεσε ουσιαστικά μία πρώτη κίνηση συσπείρωσης πριν αρχίσει η αγωνιστική δράση, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να μπει στη νέα σεζόν ενωμένος και με το βλέμμα στραμμένο στην κορυφή.

Τραπέζι συσπείρωσης από Γιαννακόπουλο – Η ατάκα για το «μεγάλο τρόπαιο»!