Την ανάγκη για ενίσχυση στη ρακέτα διακρίνει σερβικό δημοσίευμα σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό.
Με τον Μουσταφά Φαλ να έχει μείνει για καιρό εκτός δράσης στην τελευταία του σεζόν στον Ολυμπιακό και βγάζοντας τώρα πρόβλημα τραυματισμού στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», το «Telesport» αναφέρει ότι η προσοχή έχει στραφεί στην περίπτωση του πολύπειρου Μπράιαντ Ντάνστον, που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στη θέση «5», δίχως να έχει την απαίτηση για μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Γνώστης, άλλωστε, και της ελληνικής πραγματικότητας ο 40χρονος σέντερ ελέω της παλαιότερης θητείας του στον Ολυμπιακό κι ενώ μέχρι και πριν λίγες ημέρες ο Ντάνστον συμμετείχε στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης λόγω των πολλών απουσιών, αλλά στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν βρίσκεται για τη σεζόν 2026-27.
Πλέον, μένει να φανεί αν ο Ομπράντοβιτς του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟ, προκειμένου να πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ, Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Μουσταφά Φαλ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο