Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για το Άμπου Ντάμπι, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Super Cup της Euroleague, με τον Έλληνα τεχνικό στις δηλώσεις του να στέκεται στη σημασία του τίτλου, αλλά και τι ισχύει με τους τραυματίες.

“Ξεχωριστή η σημασία, είναι ένας τίτλος, θέλουμε να τον διεκδικήσουμε. Είμαι περίεργος πώς θα το αντιμετωπίσουν οι παίκτες. Κάθε διεκδίκηση τίτλου είναι στόχος για τον Ολυμπιακό. Το επίπεδο είναι υψηλό, με ποιοτικές ομάδες. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το τρόπαιο θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα”.

Για το υψηλό επίπεδο: “Για τη Ρεάλ και τη Φενέρ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ήταν στο Final-4. Η Ντουμπάι έχει ενισχυθεί και είναι διεκδικητής. Είναι ένα σοβαρό τουρνουά και θα δούμε πράγματα που δεν είναι συνηθισμένα, αφού δεν έχουν ακόμα χημεία οι ομάδες“.

Για το αν υπάρχουν τραυματίες: “Όλοι έχουν κάνει προπόνηση. Ο Μιλουτίνοβ δεν προπονήθηκε σήμερα, δεν έχει κάτι σοβαρό, ελπίζουμε να προπονηθεί αύριο“, είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: "Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός" - Τι είπε για Μιλουτίνοφ
Intime