Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού και τη δική του παρουσία εμφανίστηκε ο Ντόντα Χολ μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Ο Αμερικανός ψηλός μίλησε στην κάμερα της EuroLeague και αρχικά στάθηκε στη διαδικασία μέσα από την οποία προσπαθεί να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Όπως τόνισε, αισθάνεται πολύ καλά σωματικά, την ώρα που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στη μεταξύ τους χημεία μετά από μία μεγάλη περίοδο προετοιμασίας.
«Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου και νιώθω πολύ καλά. Είχαμε μεγάλη περίοδο προετοιμασίας και προσπαθούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο Χολ έκανε ειδική αναφορά στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί πλέον η περιφέρεια του Ολυμπιακού και στη βοήθεια που προσφέρουν οι γκαρντ στους ψηλούς. Ο Αμερικανός υπογράμμισε ότι η κυκλοφορία και η κίνηση έχουν γίνει ταχύτερες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται περισσότεροι χώροι κοντά στο καλάθι.
«Οι γκαρντ μας μου ανοίγουν χώρους. Έχουμε γίνει πιο γρήγοροι. Η περιφέρεια κινείται πιο γρήγορα και έτσι ανοίγουν χώροι», σχολίασε, περιγράφοντας ένα από τα στοιχεία που θέλουν να αξιοποιήσουν περισσότερο οι Πειραιώτες στο παιχνίδι τους.
Τέλος, ο Χολ έστρεψε αμέσως την προσοχή του στην επόμενη υποχρέωση και στον τελικό του Super Cup, τονίζοντας πως η έναρξη μιας σεζόν με συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια δεν αποτελεί εύκολη διαδικασία.
Η νίκη, πάντως, προσφέρει την απαραίτητη ψυχολογία στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του τελικού. «Έχουμε ακόμα ένα ματς αύριο. Δεν είναι εύκολο να ξεκινάς τη σεζόν έτσι. Είναι ωραίο να αρχίζεις με νίκη. Θα τα δώσουμε όλα αύριο», κατέληξε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο