Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας άσος έχει ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στις αρχές του μήνα στο φιλικό με το Μαρούσι, συνεπώς υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δώσει κανονικά το "παρών" στην αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague με αντίπαλο την Παρί την Πέμπτη (24/9).

Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει απέναντι στους Παριζιάνους, ο Ρογκαβόπουλος πιθανότατα θα αγωνιστεί κανονικά στον ημιτελικό του Σαββάτου (26/9) απέναντι στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό Σούπερ Καπ.

Πρόκειται φυσικά για εξαιρετικά νέα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και Μουσταφά Φαλ για τις προσεχείς αναμετρήσεις σε Euroleague και Σούπερ Καπ. 

Η επιστροφή του Ρογκαβόπουλου θα δώσει σημαντικές λύσεις στη θέση "3", αφού η έφεση του Έλληνα διεθνούς στο μακρινό σουτ θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να "ανοίξει" το παρκέ.