Παναθηναϊκός: Λίγο πριν το τζάμπολ της νέας σεζόν της Euroleague, η διοργανώτρια αρχή  δημοσιότητα ένα βίντεο μέσα από το οποίο παρουσιάζει τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο, ανάμεσα σε αυτές και τους Πράσινους.

Απίστευτη ατάκα Λεσόρ: "Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός χωρίς Ομπράντοβιτς"
Intime

Μάλιστα το βίντεο ξεκινά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που επέστρεψε στο Τριφύλλι μετά από 13 χρόνια, να μοιράζεται τις σκέψεις του, ενώ οι Σιλβέν Φρανσίκο, Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Ματίας Λεσόρ πήραν τον λόγο μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοτς.

«Είναι από τους καλύτερους προπονητές της Euroleague, οπότε η προοπτική να τον έχουμε στην ομάδα μας είναι κάτι σπουδαίο», είπε αρχικά ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε. «Το γεγονός ότι με προπονεί εκείνος είναι κάτι μοναδικό. Ξέρουμε τον θρύλο και το γεγονός ότι τον έχουμε είναι απίθανο», τόνισε ο Σιλβέν Φρανσίσκο. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τον Παναθηναϊκό χωρίς να μιλάμε για τον Ζέλικο, ακόμα και πριν γυρίσει», πρόσθεσε ο Ματίας Λεσόρ.