Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της Μακάμπι Τελ Αβίβ κεκλεισμένων των θυρών απέναντι σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο.

Όπως διευκρινίζει το κυπριακό «Kerkida.net», επικαλούμενο ενημέρωση από τον συνεργάτη του, Νεοκλή Θεοχαρίδη του «Cyprus Basket», δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για διεξαγωγή των συγκεκριμένων αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ "μετακόμισε" στην Κύπρο εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή και θα δώσει τις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της στο κλειστό «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

Οι Ισραηλινοί υποδέχονται τον Ολυμπιακό στις 17 Νοεμβρίου 2026, ενώ θα φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό στις 7 Ιανουαρίου 2027.