Άνω κάτω έκανε τον Ολυμπιακό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με το διαδικτυακό του ξέσπασμα για τον μειωμένο φετινό χρόνο συμμετοχής του και το κλίμα έχει βαρύνει πάρα πολύ μεταξύ των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Ιωάννου -σε μια ανάρτησή του στο Χ- υποστήριξε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν η διακοπή του συμβολαίου του ομογενή γκαρντ και η επιστροφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, προκειμένου οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να είναι «οκ» σε ό,τι αφορά τους παίκτες με ελληνικό διαβατήριο στο ρόστερ. 

Ντόρσεϊ και Λαρεντζάκης
ΙnTime

«Διακοπή συμβολαίου στον Τάιλερ, μέχρι νεωτέρας. Και μπάι άουτ στην ΑΕΚ για να πάρεις πίσω Λαρεντζάκη. Εκτός εάν με Πάπας και Νετζήπογλου γίνεται η δουλειά στο πρωτάθλημα…», έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δεν φαίνεται, πάντως, ιδιαίτερα πιθανό να προκύψει θέμα επιστροφής του Λαρεντζάκη στους «ερυθρόλευκους», ενώ μένει να φανεί αν όντως η τιμωρία του Ντόρσεϊ θα έχει να κάνει με διακοπή συμβολαίου.