Οπαδοί του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ότι η Μπαρτσελόνα ακύρωσε τελευταία στιγμή τα εισιτήριά του για την αποψινή (16/10, 21:30) αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Palau Blaugrana".

Όπως αναφέρουν, οπαδοί του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη έχοντας αγοράσει εισιτήρια, δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, με τη Μπαρτσελόνα να τους ενημερώνει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη λίγες ώρες πριν το τζάμπολ. Οι Μπλαουγκράνα φέρονται να ακύρωσαν τα εισιτήρια των οπαδών του Ολυμπιακού με την αιτιολογία ότι υπάρχει απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για Έλληνες και Σέρβους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 20 φίλοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο κλειστό, στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο όσοι βρίσκονται στην αποστολή που ταξίδεψε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.