Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι ο Τζον Κόντσαρ, που την Τρίτη (27/10) αφίχθη στην Αθήνα και μάλιστα η άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» συνέπεσε την ώρα που ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη οι «ερυθρόλευκοι» εν όψει Μπεσίκτας.
Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ απαθανατίστηκε να έχει τετ α τετ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με φανερή τη χαρά και των δύο για τη συνεργασία που θα έχουν στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
Διαβάστε επίσης...
Ο πρώην παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις και Γιούτα Τζαζ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και αποτελεί θέμα χρόνου το πότε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.
Σε κάθε περίπτωση, η προσθήκη του στο ρόστερ έρχεται σε ένα χρονικό σημείο με αρκετά προβλήματα για τον Ολυμπιακό (τραυματισμοί για Φουρνιέ, Μοντέρο και Μιλουτίνοφ, στον… πάγο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ λόγω του πειθαρχικού του παραπτώματος).
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος