Στα δεδομένα του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο στην SUNEL Arena αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού εστίασε στην καλή αμυντική εικόνα που καλούνται να παρουσιάσουν οι «ερυθρόλευκοι», με δεδομένο πως στο επιθετικό κομμάτι κοστίζουν σημαντικά οι απουσίες των Μοντέρο, Φουρνιέ και Ντόρσεϊ, ενώ στάθηκε και στις λύσεις που θα πρέπει να βρεθούν από τους παίκτες του ροτέισον.
Διαβάστε επίσης...
Σφίγγει τα δόντια ο Μιλουτίνοφ, προς επέμβαση ο Μοντέρο
Στη συνέχεια τόνισε ότι μοιάζει απαραίτητο να κάνει το ντεμπούτο του και να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής ο Κόντσαρ, εκτιμώντας για τον Μιλουτίνοφ πως θα σφίξει τα δόντια και θα βρεθεί στη 12άδα του αποψινού αγώνα.
Τέλος, στάθηκε στην κατάσταση με τον τραυματισμό του Μοντέρο, για τον οποίο ανέφερε πως μάλλον θα αποφασιστεί στο τέλος να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός με χειρουργική επέμβαση.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος