Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι μίλησε για τον τραυματισμό του Ζάν Μοντέρο, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το ταλέντο του και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportdog.gr ότι κοιτά την αγορά για να καλύψει το κενό του Δομινικανού γκαρντ (διαβάστε και το πρώτο όνομα!).

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στην τιμωρία του Τάιλερ Ντόρσεϊ και στο ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά με τα ερυθρόλευκα!

Για τον Ζαν Μοντέρο: “Νομίζω πως ναι, είμαι εντυπωσιασμένος. Όλοι ξέρουμε το ταλέντο του Μοντέρο. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτά που έχω δει και έχω δει περισσότερα από εσάς, γιατί τον βλέπω και στην προπόνηση. Μιλάμε για ένα απίστευτο ταλέντο, το οποίο μεταφράζει την ποιότητά του και σε νίκες. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες που είναι, όπως λέμε, διασκεδαστικοί για τους φιλάθλους, αλλά δεν μεταφράζουν το ταλέντο τους σε νίκες. Αυτός το κάνει.

Είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Επειδή η ζωή είναι έτσι γενικά και στη ζωή πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, οι σκληροί πρέπει να φανούμε τώρα. Θα γίνουμε πιο σκληροί, πιο μαχητικοί. Θα κοιτάξουμε στην αγορά αν υπάρχει κάτι και τι υπάρχει, γιατί και οι πρόεδροι είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Διοικητικά, αλλά και αγωνιστικά, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παραμείνουμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αυτή την εποχή πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στην EuroLeague, έχοντας παίξει και τα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια από κάθε άλλη ομάδα. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε, γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο.

Θεωρώ ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει τρεις πλέιμεικερ και ιδανικά τέσσερις. Είναι η πιο κομβική θέση στο μπάσκετ. Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια. Στατιστικά σε κάθε ματς χάνεις 2-3 παίκτες, όλες οι ομάδες. Ιδανικά θα θέλαμε να είχαμε άλλον έναν, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους Τζόσεφ και Μίλερ-ΜακΙντάιρ. Από τον Μοντέρο δεν χρειάζεται να πω. Και από τον Πλώτα είμαι, ήταν τραυματίας έναν μήνα και θα μας βοηθήσει σε αυτή τη θέση, χρειάζεται και εμπειρία. Χρειαζόμαστε ακόμη έναν οπωσδήποτε να πάρουμε και θα κοιτάξουμε την αγορά. Ελπίζω να το κάνουμε σε ένα χρονικό διάστημα που δεν θα πιεστούν τόσο οι υπόλοιποι”. 

Είδηση Μπαρτζώκα με... παρέμβαση Μπαφέ για Ντόρσεϊ και μεταγραφή αντι-Μοντέρο!

Η απάντηση Μπαρτζώκα για Ντόρσεϊ και η παρέμβαση Μπαφέ 

Για τον Ντόρσεϊ:“…δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση…”. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Χρήστος Μπαφές που είπε με τη σειρά του “…είναι παίκτης της ομάδας, όταν τελειώσει η τιμωρία του θα είναι στην ομάδα…”

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: “Εννοείται να γυρίσει νωρίτερα; Ο Τάιλερ ήταν σημαντικός, πέρυσι βοήθησε την ομάδα. Δεν έχω κρατήσει σε κανέναν κακία, προκειμένου να κερδίσει ο Ολυμπιακός μπορώ να κάνω τα πάντα σ’ έναν ηθικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που όλοι θέλουν να είναι. Εγώ αν ήμουν μπασκετμπολίστας θα ήθελα να είμαι σε αυτή την ομάδα. Οι παίκτες είναι και παιδιά, όσοι φοράνε σορτσάκι είναι παιδιά. Πολλές φορές οι εγωισμοί, ο περίγυρός μας δημιουργεί θέματα. Όποιος θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό εγώ είμαι πάντα ανοικτός να τον αφήσω να το κάνει με μεγάλη χαρά“.