Ο «Ντούντα» ανέφερε αρχικά: «Αυτή τη στιγμή, είναι έντονα τα συναισθήματα μου! Το σύνολο του Ολυμπιακού, όλοι είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά ας πω κάποια πράγματα για τα παιχνίδια. Φτάσαμε ως εδώ, χωρίς να το περιμένει κανεις.

Οι παίκτες μου ως την τελευταία στιγμή πίστεψαν ότι θα κερδίσουμε. Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια των Αγγελόπουλων. Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, τελικά αποφάσισαν να μείνουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν εδώ».

... για τα δύο παιχνίδια του Final four: «Όσο ο ημιτελικός, όσο κι ο τελικός είχαν μεγάλη πίεση για εμάς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Καταφέραμε να παίξουμε σε ψηλό επίπεδο και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Τεόντοσιτς σημείωσε τρία συνεχόμενα τρίποντα και μας έκανε ζημιά. Απόψε αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το σκορ σε σύντομο διάστημα και χάσαμε αρκετές μπαλιές.

Η αντίπαλη ομάδα αποφάσισε να κατεβάσει ρυθμό κι εμείς κάναμε το αντίθετο! Νομίζω ότι κλείσαμε με καλό σκορ το τρίτο δεκάλεπτο, και στο τέλος ξέραμε πως δεν έπρεπε να πάει χαμένος ο κόπος μας.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και στους παίκτες και στον προπονητή που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο. φυσικά και στους οπαδούς μας και στην ευρωλίγκα και τον πρόεδρο. Γενικά το ποδόσφαιρο κλέβει το φως στο μπάσκετ, αλλά η ευρωλίγκα κατάφερα να το αναδείξει».

... για την εμφάνιση του Πρίντεζη: «Όπως είπα και νωρίτερα τα τελευταία λεπτά, είναι στιγμές που δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα. Στο τέλος αν ο Σισκαουσκας ειχε βάλει τις βολές, τότε θα ανάγκαζα τους παίκτες μου να ρίξουν τρίποντα. Ο Σπανουλης μας βοήθησε με τα ριμπάουντ που πήρε, ολοκλήρωσε το καθήκον του σαν ηγέτης της ομάδας. Στο τέλος είδα ότι οι παίκτες μου έβγαλαν αυτά που τους πέρασα. Εμείς παίξαμε κόντρα στο φαβορί και κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

... για την εμφάνιση του Tεόντοσιτς: «Ήταν καλή η απόδοση του Τεόντοσιτς, αλλά στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή του. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της ΤΣΣΚΑ. Έβαλε 15, ένα τρίποντο που σημείωσε ήταν κρίσιμης σημασίας. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν.

... σε ερώτηση για τους Πρίντεζη, Παπανικολάου: «Είμαι της άποψης ότι αν μιλάμε για μοναδικό παιχνίδι δεν είναι σωστό, εύκολο να κάνουμε σχόλια ξεχωριστά για κάθε παίκτη, γιατί κερδίσαμε ως ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Πριντεζης και ο Παπανικολαου έκαναν το καθήκον τους για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.

Ο Παπανικολάου σήμερα έπαιξε εξαιρετικά καλά, αλλά σκεφτείτε την απόδοση του κόντρα και στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο τους έκαναν πολύ καλή δουλειά σήμερα.

... για το αν θεωρεί πως είναι έκπληξη: «Δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη έκπληξη. Πιστεύω ότι αυτός ο τελικός έδειξε τη δύναμη της ευρωλίγκας».

... για τους πανηγυρισμούς που γίνονται στην Ελλάδα: «Οι Αγγελόπουλοι είναι σίγουρα φίλαθλοι και η μεγαλύτερη μας επιτυχία είναι ότι φέραμε 4.000 φιλάθλους εδώ να μας στηρίξει και που βγάλαμε τόσο κόσμο έξω. Βέβαια έμαθα για τα επεισόδια, ελπίζω να τελειώσει αυτό με τις δύο ομάδες.