Facebook Pixel "Εχει ...καρύδια ο Μπατίστ"!
Μπάσκετ
| 2012-05-14 10:11:00

"Εχει ...καρύδια ο Μπατίστ"!

"Εχει ...καρύδια ο Μπατίστ"!

Τι έλεγε ο Ζοτς μετά τον μικρό τελικό στους δημοσιογράφους.

"Πείτε μου έναν, μα έναν άνθρωπο που πίστευε πριν από το φάιναλ φορ ότι θα παίζαμε έτσι με την ΤΣΣΚΑ. Δεν υπάρχει! Κανείς!", είπε ο Ομπράντοβιτς σε "πηγαδάκι" μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια δέχθηκε την εξής ερώτηση: Αν έλεγαν σε εσάς πριν από το φάιναλ φορ ότι ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστ δεν θα βρίσκονταν σε τόσο καλή μέρα, θα δίνατε έστω και μία πιθανότητα στον Παναθηναϊκό;.

Για να απαντήσει... "Μα αυτό ακριβώς λέγαμε όλη τη χρονιά. Να καταλάβουν όλοι ότι δεν πρέπει να στηρίζονται σε δύο πρόσωπα. Να παίξουν όπως μπορούν. Ξέρεις κάτι, φίλε; Ο Μπατίστ εδώ και τόσα χρόνια παίζει με πρόβλημα στα γόνατα. Είδατε όμως πώς παίζει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί έχει καρδιά και καρύδια. Πολλά καρύδια", είπε κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως... "Ξέρετε πότε μία ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της για το φάιναλ φορ; Πείτε μου ξέρετε; Θα σας πω εγώ, λοιπόν. Την επόμενη μέρα του τελευταίου αγώνα της προηγούμενης χρονιάς. Θυμάστε τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι μ' εμάς; Μήπως θυμάστε; Γι' αυτό σας λέω. Ηταν πολύ δύσκολη σεζόν. Πάρα πολύ δύσκολη. Και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει φέτος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags