Πώς είναι δυνατόν μία ομάδα που βρίσκεται στο -19, 12 λεπτά πριν από το τέλος του τελικού, να "γυρίζει" το ματς με μία πεντάδα από rookies σε Φάιναλ Φορ και να παίρνει τη μπουκιά από το στόμα της ΤΣΣΚΑ που έχει και περισσότερο ταλέντο και πιο μεγάλη εμπειρία από τον Ολυμπιακό;

"Όλα γίνονται όταν μία ομάδα είναι άριστα προετοιμασμένη και έχει τους κατάλληλους παίκτες να εκτελέσουν το πλάνο του προπονητή! Το 'χουμε ξανακάνει, τίποτε δεν είναι τυχαίο και κανείς δεν μπορεί να μας πει τίποτε... Βγάλαμε από τη μέση τις δύο τουρκικές ομάδες στο Top-16, τη Σιένα στα προημιτελικά, την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά και στον τελικό κερδίσαμε το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.

Γι' αυτό και αυτός ο τίτλος είναι ο πιο γλυκός και η χαρά και η δικαίωση για όλους όσοι απαρτίζουν αυτή την ομάδα, ξεχειλίζουν... Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και περήφανος για όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, αλλά και για τον κόσμο που είχε πολύ καιρό να πανηγυρίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο...Η δικαίωση είναι τεράστια, δεν υπάρχουν λόγια... Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το αξίζαμε 100% κι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο τέλος, ήταν θεία δίκη να το πάρουμε!"

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr