Στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη τέθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής μπάσκετ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν εκτός δράσης τις τελευταίες εβδομάδες λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, αλλά το άφησε πίσω του και ενσωματώθηκε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» στη Θεσσαλονίκη εν όψει του ματς με τη Ρουμανία την Πέμπτη (27/11, 18.30) στο «Nick Galis Hall», ενώ ακολουθεί η κυριακάτικη (30/11) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πορτογαλία.
Οι «πράσινοι», λοιπόν, εκπροσωπούνται με τρεις παίκτες στην Εθνική, καθώς ενσωματώθηκαν και οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού είναι ήδη διαθέσιμος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, για να πάρουν σειρά την Πέμπτη οι Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς οι Πειραιώτες στις 20.30 της Τετάρτης (26/11) θα αντιμετωπίσουν στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα για τη 13η «στροφή» της Euroleague.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη επίσης την Πέμπτη, μια και η Μονακό φιλοξενεί απόψε την Αναντολού Εφές.
«Με την προσθήκη τριών αθλητών του Παναθηναϊκού έγινε η σημερινή προπόνηση της Εθνικής ανδρών στο Αλεξάνδρειο. Ο Βασίλης Τολιόπουλος κρίθηκε ιατρικά έτοιμος και έτσι προστέθηκε στην αρχική κλήση και, ταξίδεψε σήμερα μαζί με τους Παναγιώτη Καλαϊτζακη και Αλέξανδρο Σαμοντουροφ και ενσωματώθηκε στην αποστολή», αναφέρεται στην ενημέρωση της ΕΟΚ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο