FIBA: Αντίστροφη μέτρηση για τα δεύτερα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Παγκόσμιο Ομοσπονδία εστιάζει στα πρόσωπα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν, θέλοντας να αναδείξει το νέο... αίμα του αθλήματος.
Ανάμεσα στα ονόματα που προβάλλονται με ιδιαίτερα θερμά λόγια βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να στέκεται τόσο στην αγωνιστική του παρουσία όσο και στη συνολική του προοπτική με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.
Αποθέωση Σαμοντούροφ
«Ο Σαμοντούροφ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών στο περσινό EuroBasket, είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μέσο όρο 14 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2,5 κλεψίματα στο πρώτο “παράθυρο”. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν πάντα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρότζεκτ.
Ξεχωρίζει χάρη στον συνδυασμό του εξαιρετικού μεγέθους, της ικανότητας χειρισμού της μπάλας και των εκλάμψεων στη δημιουργία, το σουτ και την αμυντική του επιρροή, και σε ηλικία μόλις 20 ετών φαίνεται ήδη να έχει εξελιχθεί σε σημαντικό κομμάτι της Εθνικής Ελλάδας», αναφέρει αναλυτικά η FIBA.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο