Την απήχηση που έχει ο σταρ των Χιτ, θέλησαν να εκμεταλλευτούν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και το αμερικανικό δίκτυο ESPN και η Marvel, γνωστή για τα κόμικς και τις ταινίες της, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία σειρά κόμικς με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αλλά και πολλούς ακόμη ΝΒΑερς.
Με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του "βασιλιά" αναφορικά με το όνειρό του να κατακτήσει όσα περισσότερα δαχτυλίδια πρωταθλητή μπορεί, δημιούργησαν το κόμικ με τίτλο "ΛεΜπρόν, ο βασιλιάς των δαχτυλιδιών".
Πρόκειται για μία σειρά ιστοριών στις οποίες ο ΛεΜπρόν προσπαθεί να προσπεράσει όσα εμπόδια εμφανίζονται στον δρόμο του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως ζόμπι, εχθρικοί κλώνοι αθλητών και άλλα... τέρατα της φαντασίας των συγγραφέων.
ΠΗΓΗ: Superbasket.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο