Την επιθυμία του να αγωνιστεί άμεσα στο NBA εξέφρασε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος έγραψε ιστορία, καθώς κατέλαβε την υψηλότερη θέση (13η) από κάθε άλλον Έλληνα, που συμμετείχε στο παρελθόν στο ντραφτ του NBA.
Ο Έλληνας σέντερ επιλέχθηκε από τους Κινγκς και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί με την ομάδα του Σακραμέντο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
“Θέλω να παίξω στο ΝΒΑ άμεσα και ανυπομονώ να παίξω για τον Βλάντε Ντίβατς. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του Ντε Μάρκους Κάζινς και θέλω να μάθω από αυτόν. Τον παρακολουθούσα τον τελευταίο χρόνο και θέλω να κερδίσω πολλά παίζοντας δίπλα του”, δήλωσε ο 19χρονος άσος.
Θυμίζουμε πως οι Κινγκς πρέπει να δώσουν 500.000 δολάρια στον Παναθηναϊκό για την αποδέσμευσή του, την ώρα που οι “πράσινοι” είναι υποχρεωμένοι (εφόσον ο Παπαγιάννης αγωνιστεί από φέτος στο NBA) να βγουν στην αγορά για την απόκτηση τριών ψηλών.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο