Facebook Pixel "Δεν θα με αλλάξουν τα λεφτά"
Μπάσκετ
NBA
| 2016-09-21 08:27:00

"Δεν θα με αλλάξουν τα λεφτά"

"Δεν θα με αλλάξουν τα λεφτά"

Ο Έλληνας άσος στην συνέντευξη Τύπου μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ευχαρίστησε την οικογένεια του για όσα έχει κάνει για αυτόν τόνισε πως τα λεφτά δεν πρόκειται να τον αλλάξουν και πως αντέχει στην πίεση...

«Δεν θα σας απογοητεύσω» επανέλαβε πολλές φορές και τόνισε πως τα λεφτά δεν θα τον αλλάξουν...

Συγκεκριμένα ο 22χρονος άσσος στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Χωρίς αυτούς και την σκληρή δουλειά που έκαναν στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια δεν θα ήμουν εδώ. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω και τους μάνατζέρ μου, τον Άλεξ Σαράτση και τον Γιώργο Πάνου, για την βοήθεια τους και για το γεγονός πως με ανέχονται όταν γίνομαι απαιτητικός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, ήταν πάντα πολύ καλοί μαζί μου, πίστεψαν στο ταλέντο μου και μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Χαίρομαι που θα είμαι εδώ για άλλα πέντε χρόνια. Δεν μπορώ να ξεχάσω και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω, κάθε μέρα με κάνουν καλύτερο. Σας ευχαριστώ παιδιά, το εκτιμώ.

Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά το τεχνικό επιτελείο. Δεν βλέπετε τη δουλειά που κάνουν καθημερινά για να με βελτιώσουν αλλά είναι πολύ σημαντική. Δεν θα το ξεχάσω. Με εμπιστεύτηκαν, με έκαναν καλύτερο. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω στον Τζον Χάμον. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Με είδατε στην Ελλάδα, με πιστέψατε. Ήμουν 18 ετών. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Αν δεν μου την δίνατε εσείς, ίσως ήταν αλλιώς. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Με έχετε εδώ για άλλα πέντε χρόνια, δεν θα σας απογοητεύσω. Ελπίζω μια μέρα οι Μπακς να γίνουν μια ομάδα πρωταθλητισμού. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς της ομάδας. Δίχως αυτούς δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ όλους».

Στη συνέχεια ο Αντετοκούνμπο δήλωσε:

Για το αν πίστευε όταν πρωτοήρθε στο ΝΒΑ πως μπορεί να έχει αυτή την εξέλιξη: «Πάντα πιστεύεις ότι θα συμβεί κάτι καλό, αλλά δεν είσαι σίγουρος. Δουλεύαμε πολύ στο γυμναστήριο και στις προπονήσεις για να έρθει αυτή η μέρα».

Για το πόσο θα αλλάξει τη ζωή του αυτό το συμβόλαιο: «Αυτό είναι μια ασφάλεια για την οικογένειά μου. Ξέρω πως η οικογένειά μου θα είναι καλά, το ίδιο και τα αδέλφια μου, αλλά δεν θα μας αλλάξει ως οικογένεια».

Για το γεγονός πως αν και μπορούσε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε τελικά για τέσσερα: «Ο Άλεξ και ο Γιώργος, οι εκπρόσωποί μου, έκαναν τις συζητήσεις. Αποφασίσαμε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα».

Για το αν θα έχει επιπλέον πίεση από δω και πέρα: «Δεν νιώθω επιπλέον πίεση. Ειλικρινά, θα κάνω αυτό που έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Θα δουλεύω σκληρά. Εγώ βάζω πίεση στον εαυτό μου. Θέλω να είμαι εξαιρετικός. Βάζω πίεση στον εαυτό μου. Μόνο εγώ και η ομάδα βάζουμε πίεση σε εμένα, δεν νιώθω άλλη πίεση».

Για το τι θα πάρει στην οικογένειά του ή στον εαυτό του με αυτό το συμβόλαιο: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Ίσως να πάμε για σμούθις».

Για τα κίνητρα που είχε η οικογένειά του: «Από την πρώτη μέρα θέλαμε να είμαστε καταπληκτικοί. Οι γονείς μου με έμαθαν ό,τι κάνω στη ζωή μου να προσπαθώ να είμαι εξαιρετικός. Το ίδιο και τα αδέλφια μου. Θέλουμε να είμαστε πολύ καλοί σε οτιδήποτε κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags