Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε το όνειρο του πραγματικότητα να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη, αφού λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν τραυματίστηκε.

Και πιο συγκεκριμένα υπέστη πελματιαία απονευρωσίτιδα. Πρόκειται για μία πάθηση, που δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη και παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς ο άσος των Κλίπερς θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα παρκέ.

Ο ίδιος ο Τεόντοσιτς, μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, δηλώνει αισιόδοξος και ότι θα μπορέσει να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας του Λος Αντζελες σε περίπου ένα μήνα από σήμερα. Λίγο, δηλαδή, πριν από τα Χριστουγέννα.

Ο μέγας λάτρης του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τους Λέικερς και από τότε έχει «πλακωθεί» στη θεραπεία, ώστε να γυρίσει το συντομότερο στα παρκέ και φυσικά πανέτοιμος για να δείξει και στους Αμερικανούς, τα όσα απίστευτα και μαγικά έκανε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και με αυτή της ΤΣΣΚΑ.

Ο Τεόντοσιτς πρρόλαβε να αγωνιστεί σε κάτι λιγότερο από δύο αγώνες, αφού στον έναν τραυματίστηκε και αποχώρησε και πλέον… διψάει για να παίξει μπάσκετ και να δείξει ποιος πραγματικά είναι και γιατί πήρε ένα τόσο καλό συμβόλαιο από τους Κλίπερς.