Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμφώνησε να συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της NIKE και σήμερα μίλησε στην τηλεόραση των Μπακς για την συγκεκριμένη συμφωνία, αλλά και το δικό του παπούτσι που θα σχεδιάσει η εταιρία.

«Ποτέ δεν σκεφτόμουν πως θα έχω το δικό μου παπούτσι. Είναι τρελό, Θα είναι πολύ όμορφα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης στάθηκε στις υποχρεώσεις των «ελαφιών», αλλά και στον Κρις Μίντλετον.

Aυτή η συνέντευξη έγινε με αφορμή το ματς του Μιλγουόκι με τους Μπλέιζερς, αφού τα κεντρικά της ΝΙΚΕ βρίσκονται στο Πόρτλαντ, με τους ανθρώπους της αθλητικής εταιρίας να τον υποδέχονται με το «Welcome Giannis».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Greek Freak»

«Eίναι πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραία που συνεργάζομαι με την NIKE. To να είμαι μέρος της οικογένειας της NIKE είναι εκπληκτικό», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός πως δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί αρκετά στο ματς με τους Κινγκς: «Ήταν το καλύτερο σενάριο. Κάναμε σπουδαία δουλειά κόντρα στους Κινγκς. Κάναμε καλή δουλειά στο ρώτο ημίχρονο και την τρίτη περίοδο και απλά τελειώσαμε το παιχνίδι. Εγώ ο Μίντλετον και ο Μπλέντσο θα είμαστε φρέσκοι για το επόμενο ματς με το Πόρτλαντ. Να παίξουμε σκληρά κόντρα στο Πόρτλαντ, να νικήσουμε και να τελειώσουμε τα συνεχόμενα ματς εκτός έδρας».

Για την συνεργασία του με τον Μίντλετον: «Eίναι η 5η χρονιά που είμαστε μαζί. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Ο Κρις παίζει με τον σωστό τρόπο. Δεν γνώριζα πως είμαστε το καλύτερο δίδυμο στο σκοράρισμα».

Για το γεγονός πως θα έχει το δικό του παπούτσι με την NIKE: «Είχα πολλούς στόχους. Να παίξω στο ΝΒΑ, να αγωνιστώ σε τελικούς, να πάρω πρωτάθλημα με το Μιλγουόκι. Ποτέ δεν σκεφτόμουν πως θα έχω το δικό μου παπούτσι. Είναι τρελό, Θα είναι πολύ όμορφα. Ευχαριστώ τον Θεό ου μου έδωσε την ευκαιρία να έχω το δικό μου παπούτσι. Θα θέλω να μοιάζουν με αυτά του Κόμπι και του Κάιρι Ίρβνγκ. Θα βοηθήσω και εγώ στη σχεδίαση του παπουτσιού».