Ο Σκότι Πίπεν είναι μέλος του Hall of Fame, οι Σικάγο Μπουλς έχουν κρεμάσει στην οροφή το 33 που φορούσε, δίπλα στο 23 του Μάικλ Τζόρνταν, συμπεριλαμβάνεται στους 50 καλύτερους παίκτες της ιστορίας του ΝΒΑ κι εδώ, έχουμε το ΤΟΡ - 10 των καρφωμάτων του. Τυχαίο πως τα 9 από τα 10 γίνονται με το δεξί χέρι; Όχι, βέβαια. Είπαμε, Τσερόκι!

Θα διαπιστώσετε επίσης πως συνήθως τον έπιανε κάτι όταν έβλεπε απέναντι τους Νιου Γιορκ Νικς, άρα θυμίζει και σ' αυτό τον Air, τα καλύτερα καρφώματα τα έκανε στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν. Άλλη διαπίστωση αφορά στα ελατήρια που είχε... κρυμμένα στα παπούτσια του, οι Αμερικανοί σπίκερ δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Ειδικά, πάντως, στα τρία κορυφαία καρφώματα είναι να απορείς πώς βγήκε δίδυμο με τον μεγαλύτερο των γηπέδων, το καλούπι δεν το έσπασαν; Στο 3 η no look πάσα του Ρον Χάρπερ διανύει σε κλάσματα δευτερολέπτου το παρκέ για να της δώσει να καταλάβει ο Ινδιάνος, αν και δεν καταλογίζουν φάουλ στον αντίπαλο που προσπάθησε με πόδια και χέρια να τον κατεδαφίσει.

Στο 2, φεύγει στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό και καρφώνει στο καλάθι των Νικς, πατώντας από πλάγια και τέσσερα μέτρα μακριά! Στο 1, και πάλι με τους Νικς, παίρνει μαζί του κι αυτόν τον γιγαντόσωμο Πατ Γιούιν, για να αναγκάσει τον εκφωνητή να το πει πολύ απλά: Have mercy, λυπήσου τους Σκότι...

Πηγή: contra.gr