Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κάποιος να του δείξει το βίντεο! Απίστευτες αιχμές Ίρβινγκ για Γιάννη - Γιατί τον κατηγόρησε
Μπάσκετ
NBA
| 2022-01-19 10:30:00

Κάποιος να του δείξει το βίντεο! Απίστευτες αιχμές Ίρβινγκ για Γιάννη - Γιατί τον κατηγόρησε

Sportdog Team
Κάποιος να του δείξει το βίντεο! Απίστευτες αιχμές Ίρβινγκ για Γιάννη - Γιατί τον κατηγόρησε

Ο άσος των Μπρούκλιν Νετς πέταξε αδιανόητες "μπηχτές" για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφορικά με τον τραυματισμό που είχε πέρυσι στο Game 4 της σειράς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Κάιρι Ίρβινγκ τραυματίστηκε στο περσινό Game 4 των Νετς με τους Μπακς, με τον "Greek Freak" να εμπλέκεται άθελα στον τραυματισμό του Αμερικανού γκαρντ.

Ωστόσο, ο τελευταίος πέταξε αιχμές, υποστηρίζοντας εμμέσως ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να τον τραυματίσει επίτηδες. «Στα πλέι οφ πέρυσι ο Τζέιμς Χάρντεν τραυματίστηκε. Έπειτα, πήγα για ένα σουτ και ο Γιάννης ήρθε. Το πόδι του έτυχε να βρίσκεται σε αυτό το σημείο;», δήλωσε ο Ίρβινγκ.

Προς υπεράσπιση του MVP των περσινών τελικών, η ιστοσελίδα «clutchpoints» έσπευσε να σημειώσει: «Ο Γιάννης ποτέ δεν ήταν "βρώμικος" παίκτης. Παρά το γεγονός πως είναι πολύ ανταγωνιστικός, δεν είναι ο παίκτης που θα βλάψει τον αντίπαλο που θα βρεθεί στον δρόμο του. Επομένως, μπορούμε να φτάσουμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως δεν τραυμάτισε επίτηδες τον Ίρβινγκ».

Δείτε ξανά τον περσινό τραυματισμό του Ίρβινγκ, όπου φαίνεται ότι ο Αντετοκούνμπο δεν έχει καμία σκοπιμότητα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags