Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρίχνουν "βόμβα" για Βεζένκοφ - Κατά 90% έχει αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-05-02 17:06:00

Ρίχνουν "βόμβα" για Βεζένκοφ - Κατά 90% έχει αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό! (BINTEO)

Sportdog Team

Πληροφορία από το εξωτερικό για τον ηγέτη των νταμπλούχων Ελλάδας, ο οποίος φέρεται να "φλερτάρει" έντονα με την αποχώρηση από τους Ερυθρολεύκους.

Ολυμπιακός: Ο Σον Κάνιγχαμ, ένας από τους πιο γνωστούς και έγκυρους ρεπόρτερ των Σακραμέντο Κινγκς, τόνισε σε διαδικτυακή εκπομπή ότι ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αποφασίσει κατά 90% να μετακομίσει στο NBA και την ομάδα του Σακραμέντο.

«Οι Κινγκς έχουν ένα πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση με τον Χάρισον Μπαρνς. Έχουν άλλη μια δύσκολη απόφαση με τον Τρέι Λάιλς, αλλά και με τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο υπολογίζουν για να έρθει στην ομάδα, μετά το καλοκαίρι. Μου έχουν πει ότι κατά 90% είναι μέσα στο να έρθει στο Σακραμέντο κι έτσι να προσθέσει η ομάδα ένα κομμάτι σαν κι αυτόν. Όλα αυτά είναι στον ορίζοντα. Μπορεί να είναι κάποιος σαν τον Βεζένκοφ, μπορεί να είναι ο Μπαρνς», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο Βεζένκοφ δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτό προβλέπεται όρος για το ΝΒΑ και αν ο Βούλγαρος διεθνής φύγει, τότε θα μπει 1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΚΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι για Αμερικανό - ΠΑΟ για Μιλουτίνοφ, Λεζόρ - Μάχη Πασκουάλ με Σφαιρόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags