Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: Ανατροπή δεδομένων για Βεζένκοφ - Πώς έγιναν απόλυτο φαβορί οι Σακραμέντο Κινγκς
Μπάσκετ
NBA
| 2023-06-24 22:06:00

Ανατροπή δεδομένων για Βεζένκοφ - Πώς έγιναν απόλυτο φαβορί οι Σακραμέντο Κινγκς

Sportdog Team

Από εκεί που ο Ολυμπιακός έμοιαζε με... φαβορί, πλέον η κατάσταση έχει ανατραπεί για τα καλά!

Ολυμπιακός: Η σεζόν έχει τελειώσει και όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν το τι θα αποφασίσει ο Σάσα Βεζένκοφ, για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της, με ή χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της Ευρωλίγκας.

Εξάλλου,  Σάσα  κατέκτησε τρεις εγχώριες κούπες (Πρωτάθλημα, Κύπελο, Super Cup), ενώ έφτασε μία ανάσα από αυτή της Ευρωλίγκας, όμως η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει η ομάδα του Πειραιά στην Ευρώπη, καθώς αναδείχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ (17.6) της reguar season ενώ στα πλέι οφ και το final four ήρθε τέταρτος στη σχετική λίστα με μέσο όρο στους 17.3 πόντους.

Για όλους αυτούς τους λόγος έχουν... τρελαθεί μαζί του οι Σακραμέντοι! Υπενθυμίζουμε πως ο έμπειρος πλέον άσος έχει buy out 1,5 εκατομμυρίου και η ομάδα του Σακραμέντο θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Εξάλλου, αυτό φάνηκε και από την στόχευση που έκαναν στο NBA Draft τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/06), όπου επέλεξαν τον γκαρντ Κόλμπι Τζόουνς στο Νο34 και τον γκαρντ/φόργουορντ Τζέιλεν Σλόσον στο νούμερο Νο54, δίνοντας έτσι χρόνο στο ροτέισον και... υψηλές αποδοχές στον Βεζένκοφ!

Μάλιστα, ο GM των «Βασιλιάδων», Μόντε ΜακΝέρ, σε δηλώσεις του μετά το ντραφτ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν μετά την 1η Ιουλίου και την επίσημη έναρξη της free agency.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ο Σάσα έκανε μια φοβερή σεζόν, όπως και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας φανταστικός οργανισμός και μας υποδέχτηκαν όταν πήγαμε να τον δούμε. Όταν θα αρχίσει η free agency θα κάνουμε όλες τις συζητήσεις, αλλά ήταν ωραίο να βλέπουμε τον Σάσα να κάνει τόσο σπουδαία σεζόν με την ομάδα του. Θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας από την 1η Ιουλίου που ανοίγει η free agency».

Τι λένε οι μπουκ

Μπορεί στην αρχή οι μπουκ να είχαν ως φαβορί τον Ολυμπιακό για να κρατήσει τον Σάσα στο 1.45, ωστόσο πλέον οι αποδόσεις έχουν έρθει τελείως τούμπα, από τη στιγμή που το να πάει ο Βεζένκοφ στο ΝΒΑ δίνει τόσο, ενώ το να μείνει στον Ολυμπιακό έχει εκτοξευτεί στο 2.20!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγει ο δρόμος για... Ολυμπιακό; - Ελεύθερος από την ομάδα του κορυφαίος άσος της Euroleague

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags