Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: Κακή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό: Νέα δεδομένα στο Σακραμέντο - Πώς επηρεάζεται ο Βεζένκοφ
Μπάσκετ
NBA
| 2023-06-30 17:57:00

Κακή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό: Νέα δεδομένα στο Σακραμέντο - Πώς επηρεάζεται ο Βεζένκοφ

Sportdog Team
Κακή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό: Νέα δεδομένα στο Σακραμέντο - Πώς επηρεάζεται ο Βεζένκοφ

Νέα εξέλιξη για την ομάδα που θέλει τον Βούλγαρο φόργουορντ!

Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: Ο Μπαρνς ανανέωσε με το Σακραμέντο για 54 εκατ. δολάρια για τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργείται και άλλος χώρος στο μπάτζετ!

Ο 31χρονος άσος προορίζεται για τις θέσεις των φόργουορντ μαζί με τον Κίγκαν Μάρεϊ, ενώ τη τη σεζόν 2022-23 μέτρησε σε 82 αγώνες, 15 πόντους (37.4% στα τρίποντα), 4.5 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 32.5 λεπτά συμμετοχής.

Η συμφωνία με τον Μπαρνς σημαίνει ουσιαστικά ότι οι Κινγκς έχουν ακόμα διαθέσιμο ένα ποσό που ανέρχεται στα 18 εκατ. δολάρια. Ένα μέρος αυτού θα πάει στο νέο συμβόλαιο του Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος θα ανέλθει από τα 19.4 στα 27.1 εκατομμύρια.

Το υπόλοιπο των χρημάτων προορίζεται για έναν free agent, για τον Σάσα Βεζένκοφ και για τον Τρέι Λάιλς ή για δύο ή και για τους τρεις μαζί.

Δηλαδή, θεωρητικά οι Κινγκς μπορούν να προσφέρουν πάνω από 7 εκατ. δολάρια τον χρόνο στον Βούλγαρο διεθνή άσο του Ολυμπιακού και να έχουν ακόμα διαθέσιμα χρήματα για ένα free agent και μίνιμουμ συμφωνίες. Με λίγα λόγια, διαθέτουν ευελιξία και ένα ρόστερ μόλις 8 παικτών τη δεδομένη στιγμή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τινάζουν την... μπάνκα οι Αγγελόπουλοι - Μυθική πρόταση για Βεζένκοφ - Ούτε ο Σπανούλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags