Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Βόμβα’" για Αντετοκούνμπο - "Το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη θα είναι εκτός Μιλγουόκι"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-09-24 00:10:00

"Βόμβα’" για Αντετοκούνμπο - "Το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη θα είναι εκτός Μιλγουόκι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα’" για Αντετοκούνμπο - "Το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη θα είναι εκτός Μιλγουόκι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας σταρ ενδέχεται να μη συνεχίσει να αγωνίζεται στα ''ελάφια''.

Ο ''Greek Freak'' είναι παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ έχει και οψιόν επέκτασης έως το 2026. Οι αναλυτές του ESPN, όμως, προβλέπουν ότι το μέλλον του θα είναι εκτός Μιλγουόκι.

Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσφατα είχε τονίσει πως θα παραμείνει στην ομάδα αν υπάρχει περιβάλλον πρωταθλητισμού. Ο καπνός υπάρχει, σύντομα θα μάθουμε αν υπάρχει και φωτιά...

Aναλυτικά όσα είπε ο Μπράιαν Γουίντχορστ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Αν έπρεπε να προβλέψω θα έλεγα ότι το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη θα είναι μακριά από το Μιλγουόκι. Η λίγκα δεν είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε μία ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε αυτό το επίπεδο για μεγάλο διάστημα. Ακόμη και στην παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ στους Λος Άντζελες Λέικερς για 20 χρόνια, πολλές φορές είχε εκνευριστεί και είχε ζητήσει ανταλλαγή. Οι Λέικερς κατάφεραν να τον κρατήσουν μέσα από επιλογές στο Draft και την ανταλλαγή του Πάου Γκασόλ.

Για να το κάνεις στο Μιλγουόκι όπου ο κόσμος δεν πετάει τη σκούφια του για να πάει εκεί, είναι δύσκολο. Αν ο Γιάννης έλεγε ότι θέλει να αποσυρθεί στους Μπακς, θα αισθανόμουν διαφορετικά. Προσέχω τι λέει αυτή τη σεζόν. Και οι κανόνες για να διατηρήσεις την πρωταθλήτρια ομάδα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολοι. Οι ομάδες συνεχώς αλλάζουν τους κανόνες για να... σπάνε τις δυναστείες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags