Για πολλά χρόνια οι Σάρλοτ Χόρνετς ήταν γνωστό πως ανήκουν στον Μάικλ Τζόρνταν και τίποτα περισσότερο, αφού στα παρκέ η παρουσία τους ήταν αδιάφορη, μην μπορώντας να μπουν στα πλέι οφ.

Από τον Ιούλιο του 2023, η ομάδα έπαψε να ανήκει στον Τζόρνταν και πέρασε στα χέρια του Ρικ Σχνολ και του Γκέιμπ Πλότκιν, οι οποίοι, πριν από την έναρξη της σεζόν 2023-24, έκλεισαν μια ιστορική συμφωνία ως η πρώτη ομάδα που χορηγήθηκε από έναν influencer τον MrBeast. 

Ο MrBeast έχει αποκτήσει φήμη σε όλο τον κόσμο για τη μοναδική του δυναμική στα social media, στα οποία συχνά χαρίζει μεγάλα χρηματικά ποσά. Το πραγματικό του όνομα είναι Τζίμι Ντόναλντσον και από το 2012 άρχισε να δημοσιεύει βίντεο στο YouTube.

Πλέον, αναγνωρίζεται ως ο νούμερο 1 YouTuber, με τους περισσότερους συνδρομητές στον κόσμο, με συνολικά 191 εκατομμύρια. Έγινε χορηγός της ομάδας της πόλης, των Χόρνετς, μέσω μιας από τις εταιρείες του, τη Feastables.

Η Feastables είναι μια εταιρεία σνακ (φτιάχνει τσίχλες, σοκολάτες, μπισκότα και άλλα) που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2022 και τους πρώτους μήνες της απέκτησε κέρδη 10 εκατομμυρίων δολαρίων και ξεκινώντας από τη σεζόν του NBA 2023 θα έχει παρουσία στη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς.