Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: "Καμπανάκια" για Βεζένκοφ - Ξεκάθαρη δήλωση από Μπράουν - "Αυτό του είχα πει πριν τον πάρουμε"
Μπάσκετ
NBA
| 2023-10-12 13:46:00

"Καμπανάκια" για Βεζένκοφ - Ξεκάθαρη δήλωση από Μπράουν - "Αυτό του είχα πει πριν τον πάρουμε"

Sportdog Team
"Καμπανάκια" για Βεζένκοφ - Ξεκάθαρη δήλωση από Μπράουν - "Αυτό του είχα πει πριν τον πάρουμε"

Ο Μάικ Μπράουν μίλησε για άλλη μια φορά για τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και το "στάτους" του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Το ότι θα πρέπει να κερδίσει στο παρκέ τον χρόνο συμμετοχής του στο NBA είχε διαμηνύσει στον Σάσα Βεζένκοφ ο τεχνικός των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος μετά το φιλικό των "Βασιλιάδων" κόντρα στους Λέικερς.

"Όταν είχα ερωτηθεί την τελευταία φορά, είπα απλώς την αλήθεια" δήλωσε αρχικά ο Μπράουν μετά το ματς με τους "Λιμνανθρώπους", για να προσθέσει: "Νομίζω ότι με ρωτήσατε αν ο Σάσα θα ήταν μέλος του ροτέισον αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι ήταν δίκαιη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω. Ξέρω ότι ο Ντάβιον Μίτσελ θα είναι μέλος του ροτέισον, όπως και ο Μαλίκ Μονκ, ο Τρέι Λάιλς και ο Τζαβέιλ ΜακΓκί θα είναι. Θα είναι ο Σάσα; Δεν ξέρω. Είχαμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι όταν ρωτήθηκα".

Ακολούθως, ο κόουτς των Κινγκς πρόσθεσε ότι δεν είναι της φιλοσοφίας του να τάζει χρόνο συμμετοχής, ανεξάρτητα του πόσο πετυχημένος είναι ένας παίκτης σε άλλο περιβάλλον, καταλήγοντας: "Δεν είμαι ένας προπονητής που θα πει 'εντάξει, έκανε αυτά εκεί που ήταν ένας παίκτης, θα έρθει και θα παίζει 30 λεπτά'. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο παρκέ. Όταν προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Βεζένκοβ εδώ, αυτή ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Του είπα ότι πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του".

"Εδώ παίζεις πιο γρήγορα και η ταχύτητα είναι διαφορετική, αλλά μέρα με τη μέρα, μελετώ το παιχνίδι και προσπαθώ να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου", εξήγησε από την μεριά του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στους Λέικερς ο Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διορία" Σακραμέντο σε Βεζένκοφ - Συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων πίσω στην Ευρώπη - Περιμένουν οι Αγγελόπουλοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags