Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Νέο δημοσίευμα... φωτιά στις ΗΠΑ για Βεζένκοφ - "Δύσκολα θα..."
Μπάσκετ
NBA
| 2023-10-16 23:06:00

Νέο δημοσίευμα... φωτιά στις ΗΠΑ για Βεζένκοφ - "Δύσκολα θα..."

Sportdog Team
Νέο δημοσίευμα... φωτιά στις ΗΠΑ για Βεζένκοφ - "Δύσκολα θα..."

Μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα στις ΗΠΑ για τον Βούλγαρο φόργουορντ που δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο ώστε να καταφέρει να μπει στους ρυθμούς των Κινγκς.

Σάσα Βεζένκοφ: Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ σχετικά με τον Βούλγαρο φόργουορντ αναλύοντας τα τελευταία δεδομένα, ενώ η ιστοσελίδα A Royal Pain να σημειώνει μεταξύ άλλων πως δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην κουβέντα για τις All-Rookie πεντάδες.

Ενώ η ομάδα και οι οπαδοί των Κινγκς έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων του Βεζένκοβ, είναι ένας παίκτης που περνάει κάτω από τα ραντάρ στον αμερικανικό κόσμο του μπάσκετ. Οπότε πιθανότατα δεν θα έχει μεγάλο hype στη συζήτηση για τις All-Rookie πεντάδες, παρόλο που είναι πολύ πιο ώριμος και πιο ολοκληρωμένος παίκτης στα 28 του από έναν συνηθισμένο rookie. 

Επιπλέον, θα έχει πολλές ευκαιρίες για να έχει πραγματικό αντίκτυπο σε μια νικήτρια ομάδα και θα μπορούσε εύκολα να ματσάρει με μερικούς από τους αρχάριους του NBA που έχουν υψηλότερο προφίλ. Μάλλον δεν θα λάβει πολλή προσοχή στην κούρσα για τον Rookie of the Year, λαμβάνοντας υπόψη τα άλλα ονόματα που μπαίνουν στη συζήτηση”, αναφέρει το δημοσίευμα για τον Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Αμπάντα - Στη Μίλαν μέχρι το 2022 ο... νέος Μαζουακού - 2ος πίσω από Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags