Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήραν «φωτιά» οι Μπακς και ο Γιάννης: Η πρώτη φορά που έπαιξαν μαζί Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ - Μίντλετον (BINTEO)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-10-21 09:13:00

Πήραν «φωτιά» οι Μπακς και ο Γιάννης: Η πρώτη φορά που έπαιξαν μαζί Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ - Μίντλετον (BINTEO)

Sportdog Team
Πήραν «φωτιά» οι Μπακς και ο Γιάννης: Η πρώτη φορά που έπαιξαν μαζί Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ - Μίντλετον (BINTEO)

Εντυπωσιακά πράγματα από την ομάδα του Μιλγουόκι.

Το τελευταίο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς για την preseason ήταν θριαμβευτικό, αφού η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησε επί των Μέμφις Γκρίζλις με 124-116. Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντέιμιαν Λίλαρντ και Κρις Μίντλετον αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (12/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/8 βολές), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 27 λεπτά συμμετοχής, ενω ο Λίλαρντ με τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, σημείωσε 19 πόντους, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Οσον αφορά τον Κρις Μίντλετον είχε 5 πόντους και ισάριθμες ασίστ σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, οι Μπακς πάτησαν γκάζι στην τελευταία περίοδομε επιμέρους σκορ 39-22 έκαναν την ανατροπή. Από τους Γκρίζλις ξεχώρισε ο Ντέσμοντ Μπέιν με 24 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Ζάιρ Ουίλιαμς να ακολουθεί με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μετά το φιλικό προετοιμασίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκστασιασμένος με την εμφάνιση της ομάδς του και ανέβασε πανηγυρικές φωτογραφίες στα social media με τον αδελφό του, Θανάση και έγραφε: «Τρέλα!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags