Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟ - Θα κάνει την διαφορά με Αταμάν - Αρέσει και σε Μπαρτζώκα ο Γκριν! (Vid)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-10-26 18:10:00

Πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟ - Θα κάνει την διαφορά με Αταμάν - Αρέσει και σε Μπαρτζώκα ο Γκριν! (Vid)

του Pick n' Scroll
Πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟ - Θα κάνει την διαφορά με Αταμάν - Αρέσει και σε Μπαρτζώκα ο Γκριν! (Vid)

Εμπειρία σε Euroleague και ΣΕΦ, καλό πέρασμα από NBA. Πράσινοι και Κόκκινοι εξετάζουν λεπτομερώς τη λίστα των παικτών που δεν βρήκαν συμβόλαια στην Αμερική και τα επόμενα 24ωρα θα κάνουν τις τελικές προτάσεις τους. Ποιος είναι ο πρώην Ερυθρόλευκος που αρέσει στο Τριφύλλι;

Πώς και πώς περίμεναν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τα "κοψίματα" από το ΝΒΑ αυτές τις ημέρες, καθώς τώρα πια έχει φτιαχτεί μια πλατφόρμα με παίκτες σε όλες τις θέσεις που είναι free agents.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι Ερυθρόλευκοι ή οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν αυτόματα κάποιον παίκτη για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, αν και οι δύο ομάδες ψάχνουν για λύσεις που θα μπορούσαν να έρθουν και να προσφέρουν άμεσα.

Από την άλλη πλευρά δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που είναι free agents έχουν αποφασίσει να έρθουν στην Ευρωλίγκα για να αγωνιστούν, αν και κακά τα ψέματα είναι η καλύτερη επιλογή από τη στιγμή που κάποιος δεν μπορεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Σε κάθε περίπτωση, και με δεδομένες τις θέσεις που ψάχνουν για παίκτη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, το sportdog μίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα την αγορά στο ΝΒΑ, για να δούμε ποιοι από τους δεκάδες free agents θα μπορούσαν αν έρθουν στην Ελλάδα, να δώσουν άλλη ώθηση στις ομάδες του. Προφανώς αναφερόμαστε σε λύσεις πέρα από τον Κέντρικ Ναν, που ενδιαφέρει τους "αιώνιους", και το όνομά του είναι ήδη γραμμένο στα ρεπορτάζ τους.

O Ντέιβις Τέρενς είναι μια τέτοια λύση, στα γκαρντ, με θητεία στους Τορόντο Ράπτορς και τους Σακραμέντο Κινγκς, με κορμί στο 1,93 μ. και καλό περιφερειακό σουτ. Προφανώς θα μπορούσε να απασχολήσει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό.

O Tζαβόντε Γκριν είναι πολύ καλή λύση για τη θέση 3, με κλασσικό σώμα Ευρωλίγκας, δυνατό κορμί και αθλητικό που το χρειάζεται η Ευρώπη. Έχει θητεία σε Μπόστον Σέλτικς και Σικάγο Μπουλς, αλλά δεν έχει το μακρύ κορμί που ψάχνει στο 3άρι ο Αταμάν (είναι 1,96 μ.) και δεν είναι ο game changer που ψάχνει ο Μπαρτζώκας. Παρόλα αυτά είναι πολύ αξιόλογη περίπτωση που έχει τεθεί υπόψιν στις δύο ομάδες.

Τέλος, υπάρχει και η λύση του Κεμ Μπιρτς, που είχε θητεία στην Ευρωλίγκα και μαλιστα στον Ολυμπιακό, αλλά η καριερα του στο ΝΒΑ δεν πήγε καλά. Οι Πειραιώτες με τους Μιλουτίνοφ και Φαλ δεν έχουν ανάγκη για ψηλό, αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μια ακόμα λύση στη θέση 5. Μπορεί να ασχοληθεί μαζί του; Μια φορά ο Μπιρτς είναι και επίσημα στους free agent.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμπανάκι από τον Δημήτρη Αγραβάνη - Ακούει ο Αταμάν; - "Θέλω να επιστρέψω..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags