Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: "Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Βεζένκοφ; - Πού είναι τώρα όλοι, κρύφτηκαν; - Γι’ αυτό θα πετύχει στο NBA"
Μπάσκετ
NBA
| 2023-11-02 17:00:00

"Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Βεζένκοφ - Πού είναι τώρα όλοι, κρύφτηκαν; - Γι’ αυτό θα πετύχει στο NBA"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Βεζένκοφ - Πού είναι τώρα όλοι, κρύφτηκαν; - Γι’ αυτό θα πετύχει στο NBA"

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δείχνει έτοιμος πλέον να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο και να δώσει απαντήσεις!

Σε τροχιά ανόδου έχει μπει η καριέρα τού Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, καθώς είναι σταθερά στο ροτέισον των Σακραμέντο Κινγκς το τελευταίο διάστημα, και φαίνεται ότι μπορεί να ξεκλειδώσει τη βαριά πόρτα για να γίνει μέλος με golden pass στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Φυσικά είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε για την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σαφές ότι έχει βρει τα πατήματά του και φαίνεται ότι μπορεί να ξεδιπλώσει χωρίς άγχος το ταλέντο και την ποιότητά του.

Ο Γιώργος Μπουσβάρος, παλαίμαχος άσος τού Άρη που γνωρίζει πολύ καλά τον Βεζένκοφ από τα πολύ παιδικά του χρόνια και συνδέονται με φιλική σχέση, αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ΝΒΑ αλλά και στα σενάρια που διακινούνται και τον θέλουν να επιστρέφει στην Ευρώπη αν δεν τα καταφέρει στις ΗΠΑ.

 

"Για αυτό θα τα καταφέρει στο ΝΒΑ ο Βεζένκοφ - Δεν θα γίνει Αντετοκούνμπο - Με Πρίφτη και Μποχωρίδη"

"Όταν όλοι εδώ, στην Ελλάδα, οι σοφοί τού ΝΒΑ τον απέρριπταν, εγώ έλεγα ότι θα παίξει και μάλιστα θα τα πάει καλά. Αυτοί που έλεγαν ότι ξέρουν μπάσκετ, τον απέρριπταν. Τώρα, τι έχουν να πουν;", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος.

Μπορεί να τα καταφέρει στο ΝΒΑ;

"Έχει μεγάλη νοημοσύνη, θα την βρει την άκρη, αρκεί να είναι γερός. Δεν θα γίνει Αντετοκούνμπο, αλλά θα παίξει. Χαίρομαι γιατί πηγαίνει πολύ καλά".

Ένα σχόλιο για τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ευρωλίγκα αν δεν τα πάει καλά στο ΝΒΑ;

"Καθιερώνεται, δεν υπάρχει ζήτημα επιστροφής. Ακόμα δεν είχε αρχίσει το ΝΒΑ και τον είχαν βγάλει άχρηστο. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα".

Περίμενες ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο και θα είναι αποδοτικός;

"Ο Αλέξανδρος είναι σοβαρός άνθρωπος όπως και η οικογένειά του. Στον Άρη, μαζί με τον Μποχωρίδη, τους είχε βάλει ο Πρίφτης σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι και είχαν πάει εξαιρετικά και οι δύο. Εντάξει, δεν το περίμενα τότε ότι θα φτάσει στο ΝΒΑ, αλλά τα κατάφερε και πηγαίνει εξαιρετικά".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags