Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Νέο δημοσίευμα... φωτιά για Βεζένκοφ και Κινγκς - Σημαντική αλλαγή στην ομάδα του Σακραμέντο
Μπάσκετ
NBA
| 2023-12-22 22:38:00

Νέο δημοσίευμα... φωτιά για Βεζένκοφ και Κινγκς - Σημαντική αλλαγή στην ομάδα του Σακραμέντο!

Sportdog Team
Νέο δημοσίευμα... φωτιά για Βεζένκοφ και Κινγκς - Σημαντική αλλαγή στην ομάδα του Σακραμέντο!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο ΝΒΑ και ακόμα ένα ρεπορτάζ κάνει λόγο για τις σκέψεις που υπάρχουν στην ομάδα ενόψει συνέχειας.

Aroyalpain: Συνεχόμενες είναι οι αλλαγές στο πλάνο των Κινγκς σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού αρχικά να μην είναι στα σχέδια της ομάδας, όμως έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα, με την ιστοσελίδα να ανάβει... φωτιές για το μέλλον του.

«Παρότι είναι ήδη 28 χρονών, ο Σάσα ΒεζένκοΦ ξεκινά τώρα την μπασκετική του καριέρα. Δεν προκαλεί έκπληξη όμως πως ο πρώην MVP της EuroLeague, αν και ψάχνει τα πατήματά του, βρήκε τον τρόπο να μπει στο σύστημα του Μάικ Μπράουν. Ο Βεζένκοβ κινείται καλά χωρίς την μπάλα, έχει πάρα πολύ γρήγορο release στο σουτ και παλεύει στην άμυνα.

Οι Κινγκς θεωρούν πως μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στο rotation και δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του σε μια μόλις σεζόν. Επίσης, το όνομα του είναι σχετικά άγνωστο ακόμη στη λίγκα, οπότε οι άλλες ομάδες πιθανότατα δεν θα ενδιαφερθούν για να τον αποκτήσουν», τόνισε η Ελέν Μπλουμ στην ιστοσελίδα Aroyalpain.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Αλλαγή στο ρόστερ του Ολυμπιακού - "Έκοψε" κορυφαίο όνομα ο Μπαρτζώκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags