Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ - Ολυμπιακός: "Θρίλερ" με Βεζένκοφ στο NBA - Νέα σενάρια μετά τα τρία λεπτά με δύο πόντους - Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός!
Μπάσκετ
NBA
| 2024-01-01 22:05:00

"Θρίλερ" με Βεζένκοφ στο NBA - Νέα σενάρια μετά τα τρία λεπτά με δύο πόντους - Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός!

του Pick n' Scroll

Μία ανταλλαγή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον Βούλγαρο άσο, που μέχρι τώρα παίζει από λίγο εώς καθόλου στους Κινγκς. Η φημολογία περί επιστροφής του στην Ευρώπη πάντως συνεχίζεται...

Το ΝΒΑ είναι εκείνο το πρωτάθλημα, που σχεδόν δεν σταματάει ποτέ. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, το θέαμα, που προσφέρεται, είναι όπως πάντα πολύ πλούσιο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει την προσπάθειά του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τους Σακραμέντο Κινγκς, γνωρίζοντας ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη. Πήγε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ως ο MVP της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής ο χρόνος συμμετοχής του δεν είναι αυτός, που προφανώς θα ήθελε ο ίδιος. Ξέρει ο Βούλγαρος ότι το μπάσκετ, που παίζεται στην Αμερική είναι διαφορετικό από της Ευρώπης, περιμένει, όμως, να πάρει καλύτερο ρόλο, ώστε να δείξει τι μπορεί να προσφέρει.

0 28χρονος πάουερ-φόργουορντ έχει υπογράψει στους «βασιλιάδες» του ΝΒΑ για τρία χρόνια έναντι ενός ποσού κοντά στα 20 εκ. δολάρια. Τα δύο πρώτα χρόνια είναι εγγυημένα, ο τρίτος χρόνος θα ενεργοποιηθεί μόνο αν το θελήσει η ομάδα.

Το τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, όμως, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Ότι, δηλαδή, ο Βεζένκοφ μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη νωρίτερα από ό, τι αναφέρει το συμβόλαιό του. Είναι βέβαια μία φημολογία, που δεν προκύπτει βάσιμα από κάπου. Χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Ο Βεζένκοφ στη χθεσινή νίκη των Κινγκς επί των Γκρίζλις με 123-92 έπαιξε μόλις 3 λεπτά και σημείωσε 2 πόντους. Στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι δεν είχε αγωνιστεί καθόλου.

Ισως, πάντως, τα δεδομένα να αλλάξουν ριζικά αν οι Κινγκς προχωρήσουν σε κάποια ανταλλαγή. Ωστε να φύγει, δηλαδή, ένας παίκτης, που είναι στην θέση του Βεζένκοφ, όπως ο Χάρισον Μπαρνς. Σε λίγες μέρες θα φανεί αν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Το πιο σίγουρο είναι ότι αν τελικώς ο Βούλγαρος επιστρέψει στην Ευρώπη, θα γίνει «πόλεμος» για την απόκτησή του, αφού όλα τα λαμπερά «πορτοφόλια» θα μπουν στην διεκδίκησή του. Με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο σε μία τέτοια περίπτωση, αφού είναι γνωστοί οι δεσμοί του με τον αριστερόχειρα σούπερ σκόρερ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζευγάρι με πασίγνωστη ξανθιά της τηλεόρασης ο Νίκος Παππάς" - Κρυφό ταξίδι στην Αμερική (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags