Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Έδωσε... απαντήσεις ο Βεζένκοφ - "Δεν ήρθα να κάθομαι στον πάγκο" - Αποθέωση μετά το ματς με Σανς
Μπάσκετ
NBA
| 2024-01-18 19:37:00

Έδωσε... απαντήσεις ο Βεζένκοφ - "Δεν ήρθα να κάθομαι στον πάγκο" - Αποθέωση μετά το ματς με Σανς

Sportdog Team
Έδωσε... απαντήσεις ο Βεζένκοφ - "Δεν ήρθα να κάθομαι στον πάγκο" - Αποθέωση μετά το ματς με Σανς

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν τρομερός στον αγώνα των Κινγκς κόντρα στους Σανς, πετυχαίνοντας 20 πόντους, κάτι που έφερε την αποθέωση μετά την αναμέτρηση τόσο για την εμφάνισή του, όσο και για τη στάση του.

Σάσα Βεζένκοφ: Εκπληκτικός ήταν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στον αγώνα των Κινγκς με τους Σανς, μιας και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στο ΝΒΑ, σημειώνοντας 14 πόντους με  4/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 1 φάουλ σε 17:41 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας... απαντήσεις.

Μάλιστα μετά το τέλος του ματς ο παλαίμαχος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς, Ματ Μπαρνς, μιλώντας στο postgame show του «NBC California» αποθέωσε τον Βούλγαρο φόργουορντ τόσο για την εμφάνισή του, όσο και για τη στάση του.

«Ήταν μια αληθινά επαγγελματική απόδοση απόψε. Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνεις από DNP σε DNP και όταν σε καλούν να βγαίνεις στο παρκέ και να αποδίδεις, και αυτό επειδή είσαι λίγο… σκουριασμένος και δεν μπορείς να προσομοιώσεις τη δραστηριότητα ενός αγώνα όταν προπονείσαι μόνο σου.

Αλλά ταυτόχρονα μάλλον είναι λίγο τσαντισμένος και λέει «δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι στον πάγκο». Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί όταν έχεις προπονητή τον Μάικ Μπράουν. Πρέπει να σεβαστείς τον τρόπο προπόνησής του, αλλά ως πρώην παίκτης ξέρω ότι είναι πολύ εκνευριστικό να μην ξέρεις κάθε βράδυ τι θα συμβεί και αν θα είσαι στο rotation», ανέφερε ο Ματ Μπαρνς για τον Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μόνο Ολυμπιακός" είπα σε Παύλο και Ψωμιάδη - "Θανάση, θα τρώω ξύλο από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags