Facebook Pixel Κρίσιμες ωρες για το μέλλον Βεζένκοφ- Τον "παρακαλάει" η Ευρώπη να γυρίσει
Μπάσκετ
NBA
| 2024-02-07 23:16:00

Κρίσιμες ωρες για το μέλλον του Βεζένκοφ - Πόσο να αντέξει στο NBA - Τον... παρακαλάει η Ευρώπη να γυρίσει!

του Pick n' Scroll
Κρίσιμες ωρες για το μέλλον του Βεζένκοφ - Πόσο να αντέξει στο NBA - Τον... παρακαλάει η Ευρώπη να γυρίσει!

Γιατί μπορεί να αλλάξουν όλα και ο όρος στο συμβόλαιό του. Πού θα παίζει τον επόμενο μήνα ο Βούλγαρος άσος, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην Αμερική και να βλέπει τα ματς και το ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη από ομάδες της Euroleague.

Ο Σιμόνε Φοντέκιο πήγε στους Ντιτρόιτ Πίστονς στο πλαίσιο ανταλλαγής, που έγινε με τους Γιούτα Τζαζ. Ο Ιταλός γκαρντ-φόργουορντ όλα δείχνουν ότι έχει μέλλον ακόμη στο ΝΒΑ, παρότι είναι ένας ελκυστικός στόχος για τις λαμπερές ομάδες της Ευρωλίγκας.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν πολλά και για πολλούς, αφού κορυφώνονται οι ανταλλαγές παικτών στο ΝΒΑ. Μέσα στα σενάρια, που αναφέρονται, εμπεριέχεται και το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι πήγε από τον Ολυμπιακό στους Σακραμέντο Κινγκς. Το ξεκίνημά του στην ομάδα του ΝΒΑ ούτε καλό μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε κακό. Ο Βούλγαρος φόργουορντ όποτε πατάει παρκέ δίνει τον καλύτερό του εαυτό και μάλιστα έχει κάνει 3-4 πολύ καλά παιχνίδια. Θέλει, όμως, περισσότερο χρόνο συμμετοχής, που προς το παρόν δεν τον έχει βρει από τον κόουτς, Μάικ Μπράουν. Πάντως, τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν παίζει, γιατί έχει τραυματιστεί.

 

Λίγες ώρες έμειναν, λοιπόν, για να φανεί αν ο Βεζένκοφ θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Σακραμέντο ή θα μαζέψει τις βαλίτσες του για άλλη πολιτεία της Αμερικής και άλλη ομάδα. Γενικώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί η πορεία του μέχρι το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Βούλγαρου με τους Κινγκς λήγει το καλοκαίρι του 2026. Το καλοκαίρι του 2025, όμως, οι Σακραμέντο Κινγκς μπορούν να λύσουν την συνεργασία τους με τον έμπειρο παίκτη. Εχουν αυτό το δικαίωμα.

Ο Βεζένκοφ τυπικά δεν μπορεί να φύγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, από τους Κινγκς, αλλά κάποιες φορές τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Και αν συνεχίσει να μην παίζει πολύ στο ΝΒΑ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, δεν θα είναι εύκολο να το αντέξει. Δεν είναι κανένας πιτσιρικάς, είναι πλέον 29 ετών και πρέπει να περνάει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μέσα στο παρκέ. Αν είναι έξω, μαραζώνει, χάνει την αγοραστική του αξία, υποβαθμίζεται. Εστω και αν μιλάμε για ΝΒΑ.

Στην Ευρώπη όλες οι μεγάλες ομάδες τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες αφού είναι ένας παίκτης, που κάνει την διαφορά. Οι επόμενες ώρες μπορεί να δείξουν πολλά, ίσως, όμως, και τίποτα για τον παίκτη, που βγήκε MVP πέρυσι στην Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει ο Σίκμα από τον Ολυμπιακό, ο όρος που σπάει το συμβόλαιο - Ελπίζουν οι Αγγελόπουλοι για Βεζένκοφ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags