Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νιώθει σκουπίδι: Διαβάστε το γιατί...
Μπάσκετ
NBA
| 2024-02-28 17:33:00

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νιώθει σκουπίδι: Διαβάστε το γιατί...

Sportdog Team
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νιώθει σκουπίδι: Διαβάστε το γιατί...

Το δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έφτασε στη νίκη με τους Μπακς επί των Χόρνετς με 123-85, αλλά μετά το τέλος του αγώνα προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Ο Greek Freak τόνισε πως τα social media δεν είναι ο πραγματικός κόσμος και ότι αισθάνεται σκουπίδι όταν βλέπει τι γράφεται για αυτόν. 

«Ήρθα από το πουθενά ξέρεις. Όταν μπήκα στο NBA μου είπαν να πάω στην G-League, ότι είμαι πολύ αδύνατος για να παίξω στην λίγκα, ότι δεν θα άντεχα, να πάω πίσω στην Ελλάδα και 6-7 χρόνια μετά ο Κόμπι μου δίνει πρόκληση και είμαι στην κουβέντα για τον MVP. Εγώ δεν έπρεπε καν να είμαι εδώ, οπότε θα τα δώσω όλα, δεν έχω κάτι να χάσω. Έπαιξα σκληρά, έπαιξα για να νικήσω και ο Θεός με ευλόγησε να κερδίσω το βραβείο. Όταν νιώσεις κάτι τέτοιο θες να το ξαναζήσεις. Την επόμενη χρονιά έπρεπε να είμαι καλύτερος. Να δουλέψω στο παιχνίδι μου, να γυαλίσω τα όπλα μου. Να κάνω την ομάδα μου καλύτερη», είπε αρχικά.

«Η νέα γενιά κοιτάζει τα social media και τι λένε για αυτούς»

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ανέφερε πως οι σπουδαίοι δεν βαριούνται ποτέ και ασχολήθηκε με τα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας:

«Δεν γίνεται να βαρεθώ να κάνω τα απλά πράγματα. Μπόρεσα να κερδίσω δεύτερο βραβείο. Από τότε είμαι πάντα στην συζήτηση για το βραβείο του MVP. Δεν θέλω να ασχολούμαι όμως με αυτό πια. Για κάθε παίκτη όμως εκεί έξω, παίξε σωστά το παιχνίδι. Η νέα γενιά κοιτάζει τα social media και τι λένε για αυτούς. Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα όμως, δεν είναι αληθινό αυτό. Όταν πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο κανείς δεν μου λέει ότι έχασα 7-8 βολές. Ο δάσκαλος, οι γονείς δεν μου το λένε αυτό. Δεν είναι αυτός ο πραγματικός κόσμος. Αν πάω στα social media με κάνουν και νιώθω σαν να είμαι σκουπίδι. Δεν έχει σημασία τι λένε στα social media για σένα.

Όταν λένε καλά πράγματα για εσένα, δεν είσαι τόσο καλός. Όταν λένε άσχημα πράγματα για εσένα, δεν είσαι τόσο κακός. Απλώς συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις. Να είσαι ανταγωνιστικός και, αν μείνεις στην πορεία σου, θα συμβούν καλά πράγματα. Βλέπω αγώνες. Δεν βλέπω highlights. Η νέα γενιά βλέπει highlights και mixtape. Εγώ κοιτάζω εμένα, το σουτ μου, τις πάσες που δεν βλέπω και έπρεπε να δω. Τέτοια πράγματα παρακολουθώ», επισήμανε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags