Σάσα Βεζένκοφ: Πρόωρα ολοκληρώθηκε η σεζόν για τους Σακραμέντο Κινγκς και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε τον ρόλο που περίμενε στην πρώτη του χρονιά στις ΗΠΑ δεν μετανιώνει για την επιλογή του να αφήσει την Ευρώπη για το ΝΒΑ.

«Έκανα την σωστή επιλογή, καμία αμφιβολία. Αν αμφέβαλα για άλλα πράγματα; 100%. Αλλά όχι για την επιλογή να έρθω. Ήταν σπουδαία ευκαιρία, δεν μπορείς να πεις όχι όταν οι συνθήκες είναι σωστές. Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα, αλλά όχι για αυτό», ανέφερε.

Για τον περιορισμένο ρόλο του είπε: «Είναι δύσκολο επειδή καταλαβαίνω ότι ο κορμός της ομάδας είναι επτά παίκτες και όλοι υπόλοιποι μπορεί να αλλάξουν ανάλογα τον αγώνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε, γιατί για αυτό πληρωνόμαστε. Αλλά είναι δύσκολο επειδή μπορεί να παίξεις σε ένα παιχνίδι, ή πέντε παιχνίδια με λίγο χρόνο για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Για αυτό έχουμε ρόλους, αυτό είναι η ομάδα»

Για την προσαρμογή του: «Πάντα σκέφτεσαι... είμαστε άνθρωποι, σε όλους αρέσει η προσοχή, σε όλους αρέσει να έχουν ευθύνες. Ακόμα και σε άλλο επίπεδο, στο δικό σας επάγγελμα, σε άλλες δουλειές έχετε περισσότερες αρμοδιότητες από ότι αλλού. Ήξερα πού ήρθα. Ήξερα τι γίνεται. Κάποιες φορές σκεφτόμουν ότι μπορούσα να βοηθήσω, άλλες φορές ότι άξιζα να παίζω περισσότερο. Πρώτα όμως κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, τα δικά μου λάθη, αλλά είναι δύσκολο επειδή είμαστε άνθρωποι. Όλοι θέλουμε να παίζουμε. Αγαπάμε το παιχνίδι, μας αρέσει να παίζουμε, όλοι θέλουν να παίζουν περισσότερο», τόνισε ο Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Μαρινάκη με Έλληνα του Ολυμπιακού - Υπογράφει τώρα με έναν… όρο!