Όλο και περισσότερα είναι πλέον τα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς πολλά media στις ΗΠΑ ασχολούνται με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Στο περιθώριο των ημιτελικών του NBA Cup, ο insider της Λίγκας Κρις Χέινς, ρωτήθηκε για τον Έλληνα σούπερ σταρ, αναφέροντας ότι για τον «Greek Freak» υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Νικς, Ουόριορς, Χιτ και Τίμπεργουλβς.

«Αν οι Μπακς συνεχίσουν με ήττες...»

Ο Χέινς, μάλιστα έκανε την πρόβλεψη ότι μέχρι την trade deadline, υπάρχει η πιθανότητα οι δρόμοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς να χωρίσουν. 

«Δεδομένου ότι ο Γιάννης θα μείνει εκτός για ένα μήνα, αν οι Μπακς συνεχίσουν με ήττες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορώ να δω μια κατάσταση όπου ο Γιάννης θα επιστρέψει και ίσως είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές να προχωρήσουν σε διαφορετικούς δρόμους», ανέφερε ο Χέινς.