Η μεταγραφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Φιλαδέλφεια Σίξερς έχει προκαλέσει «πάταγο» στον κόσμο του NBA και ένας από αυτούς που δεν άφησαν ασχολίαστη την συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν ο Ρισόν Χολμς.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκoύ, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα από τότε που έφυγε από τους Πράσινους, προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ», σχολιάζοντας με χιούμορ τη μετακίνηση του «Βασιλιά» στη Φιλαδέλφεια.

Πρώην του ΠΑΟ προτάθηκε στους Σίξερς λόγω... Λεμπρόν!
Intime

«Φίλε, ο ΛεΜπρόν στη Φιλαδέλφεια; Απίστευτο... Αν πάντως χρειάζεστε έναν ακόμα, εγώ ξέρω ήδη την πόλη», έγραψε χαρακτηριστικά, στέλνοντας με έμμεσο τρόπο το δικό του μήνυμα προς τους Σίξερς.

Η αναφορά του Χολμς δεν ήταν, βέβαια, καθόλου τυχαία καθώς ο Αμερικανός είχε επιλεγεί από τη Φιλαδέλφεια στο Νο. 37 του Draft του 2015 και φόρεσε τη φανέλα των Σίξερς για τρεις σεζόν, πριν αποχωρήσει το 2018 μέσω ανταλλαγής.